Zaterdag 9 september 2023 13e editie van de Najaarsmarkt Wilnis

Je kunt je dit jaar op drie manieren inschrijven voor de Najaarsmarkt Wilnis.  In de Dorpsstraat veel aandacht voor lokale ondernemers uit De Ronde Venen (Local Heroes), maar ook voor kraamhouders van buitenaf is er plek. De Raadhuisstraat voor particulieren met hun ZUT (rommel) en voor goede doelen, verenigingen en stichtingen is er een speciale Pitch-corner waarvan ze 1,5 uur gratis gebruik van kunnen maken.

Uitverkocht

Local Heroes

€ 50,00
Uitverkocht

Local Heroes

€ 50,00

De ondernemers (local heroes) kunnen gebruik maken van een kraam of open ruimte in de Dorpsstraat. De markt duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. Opbouwen kan vanaf 8:00 uur. Bij het aanmelden kun je bij de opmerkingen aangeven als je een voorkeur voor een bepaalde lokatie hebt. Na inschrijving ontvangt je het marktreglement.

Lukt het niet meer om een kraam of open ruimte te reserveren via het veld hierboven, dan kun je je nog aanmelden via de website van Fumarkt: www.funmarkt.nl/marktlijst

ZUT

€ 15,00

ZUT

€ 15,00

Op de Raadhuisstraat kan iedere inwoner vanaf 15 jaar met zijn rommel (ZUT) staan. De markt duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. Opbouwen kan vanaf 8:00 uur. Je dient zelf voor een tafel, kleed en/of partytent te zorgen. toewijzing van een plek gaat op volgorde van aankomst (er is plaats genoeg). Na inschrijving ontvangt je het marktreglement.

Pitch-corner

€ 0,00

Pitch-corner

€ 0,00

Op de hoek van de Dorpsstraat en de Raadhuisstraat is dit jaar een speciale Pitch-corner voor goede doelen, verenigingen en stichtingen, waarvan ze 1,5 uur gratis gebruik van kunnen maken. Toewijzing van het tijdslot gebeurt in overleg en in volgorde van aanmelden. De markt wordt gehouden van 10:00uur tot 16:00 uur. Na het inschrijving ontvangt u het marktreglement.