Wilt u bijdragen aan een betere uitstraling van het Historisch Dorpshart Wilnis?

 

U KUNT EEN DONATIE DOEN MET DE VOLGENDE GEGEVENS:

NL 17 RBRB 8841 5612 70

 

TEN NAME VAN:

Stichting Wilnis Doet

 

OMSCHRIJVING:

Donatie Stichting Wilnis Doet

 (Vermeld a.u.b. uw adres, zodat we u op de hoogte kunnen houden van evenementen.)

 

We streven naar voldoende donaties in 2024 voor de verlichte kerstboom, bloembakken en nieuwe aankondigingsborden.

 

Direct een halve of hele hanging basket voor aan een lantaarnpaal, bloemen of plantenbak sponsoren kan natuurlijk ook. Via onderstaande webshop. Desgewenst ontvangt u een factuur en verzorgen wij een plaatje met uw naam op de bak. De prijzen zijn all in service en onderhoud. Aan het sponsoren kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Deze halve hanging baskets komen aan de hoge lantaarnpalen, o.a. op de Dorpsstraat, Herenweg en Raadhuisstraat. Ze zijn gevuld met rode en lila geraniums.

Deze hele hanging baskets komen aan de lage lantaarnpalen op de Dorpsstraat en het Raadhuisplein. Ze zijn gevuld met rode en lila geraniums.

Deze bloembakken komen op strategisch mooie plekken te staan, o.a. op het Raadhuisplein, aan het begin van het Historisch Dorpshart en dienen als afscheiding voor de nieuwe picknick plekken verspreid over het Historisch Dorpshart. Ze zijn gevuld met rode en lila geraniums.

Deze halve hanging baskets komen aan de hoge lantaarnpalen, o.a. op de Dorpsstraat, Herenweg en Raadhuisstraat. Ze zijn gevuld met winterharde planten.

Deze hele hanging baskets komen aan de lage lantaarnpalen op de Dorpsstraat en het Raadhuisplein. Ze zijn gevuld met winterharde planten.

Deze plantenbakken komen op strategisch mooie plekken te staan, o.a. op het Raadhuisplein, aan het begin van het Historisch Dorpshart en dienen als afscheiding voor de nieuwe picknick plekken verspreid over het Historisch Dorpshart. Ze zijn gevuld met winterharde planten.